O nama

Ž.E.O. Kewser osnovana je u aprilu 1994. godine u Zenici kao nevladina, nestranačka i neprofitabilna organizacija koja u skladu sa svojom misijom pomaže ženama i djeci na polju obrazovanja i odgoja u duhu islamske vjere i kulture.

Portal tvzehra.ba izrastao je iz televizijskog projekta TV Zehra. Nakon deset godina realizacije veoma gledane emisije kolažnog tipa za osnaživanje žene i porodice te prezentaciju aktivnosti Ženske edukacione organizacije Kewser, odlučile smo se na pokretanje portala tvzehra.ba sa namjerom da našim gledateljima omogućimo konstantan pristup sadržajima koje produciramo i koje također posredstvom ovog portala obogaćujemo.

Na našem portalu moći ćete gledati sadržaje emisije TV Zehra i programe koji će tematizirati određene oblasti iz područja kur'anske znanosti, medicine, pedagogije, islamske kulture i civilizacije, estetike, duhovnog razvoja, kulture življenja, zabave te društva i politike. Iskreno se nadamo da će ovaj portal služiti vašem duhovnom i emocionalnom rastu i razvoju.